Woburn Hilton

Hotel Renovation
SAVE PROJECT
DOWNLOAD PDF
Creating PDF

A Better Sense Of Place

THE CHALLENGE:

FRCH was selected to redesign and refine the Woburn Hilton's interior spaces, with a focus on developing the atrium into a warm and welcoming environment as guests enter the building.

THE RESOLUTION:

The Woburn Hilton project, was a complete renovation of an existing Radisson hotel. The original lobby and atrium spaces were ill-defined and lacking in character. FRCH created large scale architectural elements that helped define the large public atrium, creating a better sense of place. The pool was refashioned in a style reminiscent of an exclusive resort, with private cabanas and bright splashes of color. In addition, all guestrooms were renovated with warm and sophisticated decor, evoking the essence of relaxation after a busy day.


RELATED PROJECTS